Home
Wij over onszelf
Onze andere homepage
Verhuur
Autorally/circuit
Diversen
Nieuwe aanwinst(en)
Werkplaats
Hummer Xperience
La HuPo
Contact

Wie zijn wij?

Nou, "wij" zijn de broers Gerard en Edwin Pol en onze monteur/collega coureur en vriend Mino Leotta. Het team wordt versterkt door Roy Stam, bekend uit de brommer- en scooter tuningwereld en door Marten Buil, die al de nodige ervaringen heeft opgedaan in het circuitrijden.                                                                                                                                                                                                                      

Op de foto van links naar rechts: de beide heren van Car Masters, Mino Leotta, Edwin pol en Gerard Pol

Al jaren, en eigenlijk al zolang als ik me kan herinneren, zijn we bezig geweest met auto`s en motoren. Het begon al als klein kind: ik (Edwin) was een jaartje of zes toen ik van mijn vader een fietsje kreeg met een groot voorwiel en een klein stepwieltje achter. Op de voorvork was een Solex motortje geplaatst en daarmee maakte ik de buurt onveilig. Nou is het woord "buurt" erg overdreven want we woonden midden in een groot bos en hadden geen directe buren. 

Toen ik acht was kreeg ik mijn eerste 50cc Suzuki crossmotortje en daarna ging het in sneltrein vaart...

Samen met mijn broertje Gerard heb ik gecrosst en dat resulteerde in samen zijspancrossen. Ergens in de jaren `90 zijn we overgestapt naar de autorally en dat doen we niet onverdienstelijk.

Gerard is van kind af aan al gek op auto`s. Hij begon zijn "wagenpark" met een Porsche 924. Daarna was er geen houden meer aan en kwamen de "echte" Porsche`s in beeld: de 911 Serie. Ondermeer de 911 Carrera II Cabrio en de 911 GT 3 RS. Ook stonden en staan er enkele Chevrolet Corvette`s op zijn conto....en kevers en buggy`s en....en.....motoren!

In 1997 stond ik in de Autoweek als "De Ware Autogek" en ik had op dat moment meer dan een paar honderd auto`s gehad; helaas heeft de Autoweek slechts één pagina afgedrukt in plaats van de drie pagina`s die ik mee gestuurd had.

Het bezit van de vele voertuigen heeft nooit geresulteerd in commercie: we deden dit (en doen dit nog!) puur als hobby en hobby mag geld kosten, niet dan?

Zoals ik al vermelde: we zijn besmet met het auto en motorvirus en dat gaat nooit meer over.

 

 

 

 

 

 

 

Top
Welkom bij Pol-motorsport!