Home
Wij over onszelf
Verhuur
Autorally/circuit
Diversen
Nieuwe aanwinst(en)
Werkplaats
Hummer Xperience
La HuPo
Contact

 

Cadillac Eldorado Cabrio

Het betreft een Cadillac Eldorado uit 1976. Wie kent niet de serie "The Dukes of Hazzard" waarin Boss Hog rondrijdt in een witte cabrio? Dit is dezelfde maar dan in een andere kleurstelling. De wagen is in concours conditie. Wij hebben hem gekocht bij JSM Exclusive Cars in Aalsmeer die deze wagen gebruikte voor fotossessie`s en bruiloften. Eigenlijk altijd kopen we de wagens en motoren particulier maar we konden geen mooi exemplaar vinden. We hebben tot ongeveer 10.000 euro bekeken en daar is gewoon geen mooie Eldorado voor te koop. Toen hebben we maar besloten om in de duurdere prijsklasse te gaan zoeken en dan kom je al gauw bij dit soort bedrijven die alléén maar mooie en goede wagens hebben staan.

De motor is een 8.2 liter V8 automaat en de wagen biedt ruimte aan 6 personen. Alles is uiteraard electrisch, van de ramen, stoelen tot het dak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BMW 330 CI Executive Cabrio

 Het betreft een 330 CI Executive uitvoering met Full Options.

De wagen is helemaal standaard; hij is, zoals ik hem heb gekocht, af-fabriek geleverd dus met hardtop en zelfs nog met dezelfde sportvelgen! Er zit een complete historie bij (slechts één eigenaar gehad) en voorzien van alle boekjes; het onderhoudsboekje is tot de laatste kilometer afgestempeld.

De wagen is geheel in nieuwstaat! Zelfs de dealer gaf complimenten en vertelde me dat hij zelden zo`n mooie en perfect onderhouden "oude" BMW cabrio had gezien.

De wagen komt uit Zuid-Italie. Alle boekjes zijn dan ook in het Italiaans. De navigatie DVD is ook bestemd voor de berekening voor Italie. Intussen heb ik de nieuwste DVD (2012!) voor West Europa.

 

 

 

 

 

 

 

 Het op afstand openen van het electrische dak van de BMW 330 CI

 

 

 

Chevrolet Corvette C3 Limited Edition "Silver-green"

De Corvette is een 82`er L82 voorzien van een 5.7 liter V8 met automatische versnellingsbak. De zoektocht naar een L82 was makkelijk maar het vinden van een Silver-Green uitvoering een heel stuk moeilijker: er zijn er namelijk slechts 220 stuks wereldwijd van gebouwd en er zijn maar 2 exemplaren in Europa: één in Zwitserland en de andere dus in Nederland!

Achteraf blijkt het een nog unieker model te zijn dan gedacht: het is een Silvergreen met matching interior en rooftops...! Er zijn er veel minder gebouwd dan 220 stuks die óók het groene interieur hebben én de groen getinte targadakjes..! Ook is hij voorzien van de factory alloys; deze velgen worden bijna altijd vervangen door andere sportvelgen....het is dus een zeer unieke en zeldzame uitvoering van de L82 Corvette C3.

 

 

 

 

 

 Hier onder een korte filmimpressie van de Corvette bij ons op de brug:

 

 En nog een filmpje van de BMW en de Corvette samen:

 

 MG-F

Chevrolet Corvette C5 cabrio

 

 

Top
Welkom bij Pol-motorsport!